Inspiratie & doen!

Leuke thema's & meteen zelf doen

In een goeie flow komen, kun je natuurlijk op veel verschillende manieren doen. Hier vind je de thema's die we gekozen hebben om jou te inspireren. Maar nog belangrijker, hier vind je tips & tools om meteen zelf te doen. 

In je eentje, in een groep of met een vriend(in) of je partner. Gegarandeerd in een goeie flow en met veel fun!

In de natuur

Actief zijn in de natuur bevordert mindfulness door je te helpen ontsnappen aan de dagelijkse drukte en je te verbinden met het hier en nu, terwijl de rustgevende omgeving je innerlijke balans herstelt en stress vermindert.
The Flowmonkey - retreat

In je relatie

Leuke activiteiten in je relatie versterken je band en je creëert gedeelde herinneringen, waardoor jullie samen groeien en de liefde levendig blijft. Het biedt een kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en elkaar op een dieper niveau te begrijpen en waarderen.

Ademhalen

Aandacht schenken aan je ademhaling is essentieel voor je gezondheid en stressbalans, omdat het een directe invloed heeft op je fysieke en mentale welzijn. Bewust ademhalen kan stress verminderen, je energieniveau verhogen en je helpen om emotionele balans te bereiken.

Mediteren

Stress verminderen, je focus verbeteren en emotionele veerkracht opbouwen. Het mooie is dat je mediteren eenvoudig kunt doen, waar je ook bent, zonder speciale apparatuur, waardoor het toegankelijk is voor iedereen.

Doe eens gek

Doe je mee?

Ochtend routine

Bewust de toon zetten voor een positieve en succesvolle dag. De wekker gaat en je dag start op een leuke en energieke manier. Focus, fun en productiviteit gegarandeerd.