spotify-

Luisteren én kijken

Met de FlowMonkey inspiratie podcast laten we je kennismaken met inspirerende verhalen, mensen en mogelijkheden. Je volgt ons op Spotify en/of Youtube en luistert (en kijkt) dan naar de mooie gesprekken die we voeren. Zelf ook eens een opname bijwonen? Laat het ons weten!

Met Paul Lenferink:

Balance Breathing, een unieke en resultaatgerichte ademtechniek

Podcast #8: Paul in gesprek met Ramon over de unieke en resultaatgerichte aanpak van balance breathing. 

Op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau werken aan het doorbreken van belemmerende patronen en emoties. 

Met Chantal Bieshaar:

NLP, veranderwensen en belemmerende patronen. Hoe kom je tot resultaat?

Podcast #7: Chantal in gesprek met Ramon over hoe je kunt veranderen als het om je gezondheid of andere onderwerpen gaat. Het lijkt makkelijk, maar oude patronen houden ons vaak 'vast'. Hoe pak je het dan aan als je wél echt wil veranderen? Luister je mee?

Met Linda en Jan:

werken met je lichaam & je comfortzone

Podcast #6: Jan en Linda in een boeiend gesprek over hun ervaringen in de VitaTour en daarbuiten. Over hoe je je lichaam kunt meenemen in verandering en hoe buiten je comfortzone gaan een duidelijke functie heeft. Luister je mee?

Met Eveline Cuvelier:

eigen ervaringen in de FlowMonkey retraite

Podcast #5: Eveline nam deel aan een aantal activiteiten van FlowMonkey. Zoals ook een weekend-retreat. In dit mooie gesprek vertelt ze over de veiligheid die ze heeft ervaren in een nieuwe groep mensen én over de tools die ze mee naar huis nam. Om meteen zelf toe te passen in de dagelijkse praktijk. Luister je mee?

Met Miranda Huijs: New Loreto

een nieuwe retraite parel in Zuid-Limburg

Podcast #4: Het New Loreto klooster in Zuid-Limburg ondergaat een transformatie naar een nieuw retraitecentrum. In hun eigen woorden: een kuuroord voor de ziel. Een mooi gesprek over het waarom en wat je er zelf kunt doen met initiatiefneemster Miranda Huijs. Luister je mee?

Met Ralf Jacobs: je lichaam en het energieveld

Podcast #3: Een boeiend gesprek over luisteren naar je lichaam en ook naar het energetisch veld. Over écht voelen, intuïtie en wat je in systeemopstellingen of familie opstellingen kunt bereiken. Vanuit eigen ervaringen én de expertise van Ralf op dit gebied een boeiend gesprek. Luister je mee?

Linda en Jan Jonk

Podcast #2: Linda en Jan in gesprek over ons natuurlijke kompas en zelfzorg. Tijd, een ongrijpbaar iets of nét wel grijpbaar? 

Hoe werkt je natuurlijke kompas en hoe heb je zelf regie op je welbevinden?

Over dit en meer samen in gesprek. Luister je mee?

Kijk of luister: in gesprek met Loek Vaessen

In gesprek met Loek Vaessen over vitaliteit, persoonlijk leiderschap en écht keuzes maken.

Loek, coördinator van Beweging Limburg Positief Gezond, deelt zijn inzichten over levenskracht en veerkracht. Maar ook, hoe kun je gezondheidsvermindering beperken. Wat is hierin je eigen regie, wat is nu écht je veranderwens? Het belang van je omgeving, de support van buddy’s.

Op zoek naar evenwicht, wat gun je anderen.

Over dit en meer spreken wij samen. Luister je mee?