Boost jezelf met Breathwork

Van ademcoaching en individuele sessies tot ademcirkels

Ademhalingsoefeningen

Ademen - your own power

Ademhalingstechnieken zijn de sleutel tot gezondheid en vitaliteit. FlowMonkey biedt een schat aan informatie en begeleiding om je ademhaling te optimaliseren. Met onze technieken kun je stress verminderen en innerlijke rust vinden, wat resulteert in betere mentale gezondheid.

Door bewust ademen kun je je energieniveau verhogen en je focus verbeteren. Leer hoe je dit kunt bereiken. Ademhalingstechnieken zijn ook geweldig voor fysieke prestaties, zoals sport en yoga, en kunnen je helpen om beter te slapen.

Ontdek de voordelen van diepe ademhaling voor een sterk immuunsysteem en verbeterde spijsvertering. Bovendien kan ademhalingstechniek je helpen bij het beheersen van pijn en het verminderen van angst.

Investeer in jezelf en leer de kracht van ademhalingstechnieken samen met ons kennen.

Adem vrijer, leef beter!

Ademcirkel

Een ademcirkel is een gestructureerde groepsbijeenkomst waarbij deelnemers samen ademhalingsoefeningen doen. Het doel van een ademcirkel is om diepere ademhaling en ontspanning te bevorderen. De deelnemers zitten of liggen comfortabel en volgen de begeleiding van een ademcoach. Tijdens de ademcirkel kunnen verschillende ademhalingstechnieken worden toegepast om spanning los te laten, stress te verminderen en innerlijke rust te vinden. Ademcirkels kunnen een krachtige manier zijn om bewustzijn en welzijn te verbeteren, en ze worden vaak gebruikt in de context van ademtherapie, meditatie en persoonlijke groei.

  • De ademcirkel is momenteel te volgen binnen onze retreats
  • Op verzoek wordt de ademcirkel separaat georganiseerd

BalanceBreathing

Deze vorm van therapeutische circulair ademen is een unieke combinatie van NLP-coaching, ademen en energetisch lichaamswerk. De methode is ontwikkeld door Paul Lenferink en biedt een fantastische aanpak om je veranderwens te vervullen.

Het beheersen van je ademhaling en wel het fysiek activeren en gebruiken ervan, is de sleutel tot je vitale levenskracht.  Dat zal leiden tot een diepe balans.

  • Professionele intake gericht op jouw (belemmerende) kernpatronen in denken, voelen en doen
  • Kinesthetische analyse met informatie vanuit jouw eigen lichaam
  • Op verzoek wordt de ademcirkel separaat georganiseerd
  • Verbonden ademhaling vanuit totale ontspanning
  • Gericht werken aan belemmerende kernpatronen vanuit energetische anatomie
  • Gericht werken aan een plan van aanpak omdat oude patronen in denken, voelen en doen ook weer het bijbehorende oude cel geheugen activeert. Het patroon moet ook in het neurologisch systeem doorbroken worden
  • Energetisch werken met blokkades (dit energetisch werk met het lichaam is volstrekt uniek in ademwerk

Coach sessies Balance Breathing kunnen individueel geboekt worden.

Blijf op de hoogte!

Try to persuade your visitor to download your E-book! Maybe you can make a list of the benefits or just write something about the awesome content that's inside!