Nieuwe tijd, nieuwe helingsvorm.

De bijzondere werking van

de Energetische Stoelen.

FlowMonkey in gesprek met Marjon Legveld

AANMELDEN


Zondag 26 mei, met Marjon Legveld van de UR-groep (bekend van Monique Timmers)

We leven in een hele bijzondere tijd. Een tijd met volop nieuwe kansen en mogelijkheden. We zijn als mens uitgenodigd om diepgaand vrij te worden en in bewustzijn te ontwikkelen. We mogen onze enorme potentie leren kennen!

Deze tijd nodigt ons volop uit om ons vrij te maken van (oude) ballast en beperkingen en ons weer herinneren wie we werkelijk zijn. Wij zijn de scheppers van onze werkelijkheid!

Een energetische Stoel van Monique Timmers is een bijzondere krachtplek die werkt met nieuwetijdse frequentietechniek oftewel met een matrix van Levend intelligent Licht. De toepassing ervan activeert zelfheling, gronding, ontspanning en vitalisering. Het maakt ons mensen vrij van blokkades en belastingen. De Stoelen activeren bewustwording,  spirituele ontwikkeling en brengen ons in onze werkelijke kracht.  En dat alles op een moeiteloze manier in plaats van ploeterend en zwoegend. De energetische Stoelen van Monique Timmers zijn hierbij van enorme waarde: ze zijn een kosmisch gift!

Hierover gaat FlowMonkey in gesprek met Marjon Legveld.

Marjon ging vanaf het eerste moment ‘aan’ op de Stoelen en weet ze met zóveel liefde en enthousiasme aan te reiken waarbij ze mensen inspireert en helpt duurzaam te transformeren. Ze is een ware ambassadeur voor de energetische Stoelen. Marjon is ruim 20 jaar werkzaam als coach en energetisch Ur-therapeut, veelal voor grote organisaties. Daarnaast is ze werkzaam als Ur-docent aan de Mysterieschool van de Ur-Academie en geeft ze workshops Energetische Stoelkunde.

Er is een aantal energetische Stoelen mét Ur-therapeut aanwezig bij deze bijeenkomst en er is de mogelijkheid om een eigen ervaring/Stoelzitting op te doen.

Informatie

Datum: zondag 26 mei 2024

Tijd:

Inloop 10.00 uur

Lezing: 10.30-12.30 uur


Locatie:  NewLoreto Klooster Simpelveld


Deelname:

De kosten voor deelname zijn € 10,- per persoon inclusief koffie/thee en een versnapering. 

Dit cash te voldoen bij binnenkomst.

Reserveer een plek