Wintertime in body, mind & soul

FlowMonkey Community Workshop

Reserveren

zaterdag 13 januari 2024

Het winterseizoen fluistert een diepgaande boodschap van bewustwording. In de verstilling van sneeuwvlokken en bevroren landschappen vinden we rust, een kostbare gelegenheid voor herstel. Onder de deken van winterse sereniteit bereiden we ons voor op innerlijke groei, zoals de aarde zich klaarmaakt voor de lente. Winter nodigt uit tot reflectie, en in de stilte vinden we de kracht om te bloeien wanneer het seizoen van groei aanbreekt.


Wat gaan we doen?

Samen maken we deze ochtend een reis langs de vele elementen en rituelen die je in de winter kunt inzetten en toepassen voor een lekker flow in dit seizoen. Inspiratie, leuke inzichten en lekker actief samen aan de slag met ademen, bewegen, meditatie en verrassende tips & tricks.

De onderdelen van het programma zijn een mooie mix van verstilling (meditatie en KumNye), ademhaling, QiGong en Mindwalk (in de mooie tuin van New Loreto). Ook houden we een bijzondere vuurceremonie (mits het weer het toelaat) ter ere van het nieuwe jaar.

We ontmoeten onszelf, de ander en de natuur vanuit een holistische flow, met veel energie en zeker voldoende fun. Het programma is voor iedereen toegankelijk en vereist geen basisniveau.

Informatie

Datum: zaterdag 13 januari 2024

Tijd: 08.00- ca. 12.00 uur (inloop vanaf 07.30)

Locatie: New Loreto Klooster Simpelveld


Door enkele afmeldingen is er nog plek. Je kunt je aanmelden tot vrijdag 18.00 uur.


Informatie: de deelnemers ontvangen een week vantevoren uitgebreidere info. Heb je deze niet ontvangen? Check dan je spam of stuur ons een mail op info@flowmonkey.nl 


Deelname:

Dit is een kadootje voor jezelf en van FlowMonkey voor jou. Koffie, thee en een versnapering inbegrepen.

Een vrijwillige bijdrage in een envelopje wordt op prijs gesteld.


Overnachten?

Kom je van ver of wil je je ervaring uitbreiden, boek dan een overnachting bij New Loreto via deze LINK.

Vanaf 55 euro per nacht kun je er verblijven.

Reserveer een plek