Workshops verbonden ademen 2024

balance breathing - conscious breathing - ademcirkel

Reserveren

Diverse data in 2024

Een ademcirkel is een gestructureerde groepsbijeenkomst waarbij deelnemers samen ademhalingsoefeningen doen. Het doel van een ademcirkel is om diepere ademhaling en ontspanning te bevorderen. De deelnemers zitten of liggen comfortabel en volgen de begeleiding van een ademcoach. Tijdens de ademcirkel wordt de techniek van balance breathing of conscious breathing toegepast om spanning los te laten, stress te verminderen en innerlijke rust te vinden.

Ademcirkels kunnen een krachtige manier zijn om bewustzijn en welzijn te verbeteren, en ze worden vaak gebruikt in de context van ademtherapie, meditatie en persoonlijke groei.

Balance breathing is een krachtige vorm van therapeutische circulair ademen is een unieke combinatie van NLP-coaching, ademen en energetisch lichaamswerk. De methode is ontwikkeld door Paul Lenferink en biedt een fantastische aanpak om je veranderwens te vervullen.

Het beheersen van je ademhaling en wel het fysiek activeren en gebruiken ervan, is de sleutel tot je vitale levenskracht.  Dat zal leiden tot een diepe balans en het vinden van je levensenergie.

Informatie

Data: 

vrijdag 13 september 2024

donderdag 24 oktober 2024

vrijdag 13 december 2024


Tijd: 18.30 - 20.30 uur


Locatie:  Elsloo, Zuid-Limburg


Deelname:

De workshop kost € 55,-

Je ontvangt tijdig voorafgaand nadere info.

Reserveer een plek