The FlowMonkey 4-elementen retreat

Breathe & reconnect

workshops met Mario Santoni

8 en/of 9 juni 2024

Meer info

Circular breathing / verbonden ademen

Mario is al meer dan 20 jaar trainer/coach in 'Circular & Conscious Breath'. Verbonden ademen is een ademhalingstechniek waarbij je bewust en zonder pauzes in- en uitademt. Bij deze techniek adem je dieper en sneller dan normaal, en houd je de ademhaling constant in beweging zonder tussenpauzes. De voordelen van verbonden ademen zijn onder andere dat het kan helpen bij het verminderen van stress en angst, het verhogen van energie en vitaliteit, het verbeteren van de bloedcirculatie en het bevorderen van ontspanning. Ook kan het helpen bij het verminderen van fysieke spanningen in het lichaam en het verbeteren van de ademhalingstechniek in het algemeen. Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat het een intense en zeer bijzondere ervaring is, die je op een dieper niveau in verbinding brengt met jezelf. Met verbonden ademen vinden en voeden we onze innerlijke vlam, zodat we met hernieuwde kracht onze doelen kunnen najagen.


QiGong

Met QiGong ondersteunen we het proces. Deze  eeuwenoude Chinese bewegingsvorm  is gericht  op het cultiveren en beheren van de levensenergie (qi) in het lichaam. Het bestaat uit zachte, vloeiende bewegingen, ademhalingstechnieken en meditatie. De voordelen van qigong zijn onder andere dat het kan helpen bij het verbeteren van de fysieke gezondheid, het verminderen van stress en angst, het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van ontspanning en innerlijke rust. Qigong kan ook helpen bij het het verminderen van chronische pijn en het verbeteren van de concentratie en de slaapkwaliteit. Bovendien kan het beoefenen van qigong bijdragen aan een gevoel van welzijn en innerlijke balans. Het is een toegankelijke bewegingsvorm die geschikt is voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus.


Laat ons samen groeien, leren en bloeien in harmonie met de wereld om ons heen.


Informatie

Docenten:

Mario Santoni, Ramon Niessen


Locatie: 

Elsloo  (Zuid-Limburg)


Data/tijd:

zaterdag 8 juni 15.00-18.30

zondag 9 juni: 09.00-12.30


Kosten:

De kosten per workshop zijn € 95,-

Beide workshops volgen is ook mogelijk voor €150,-

Jouw eventuele overnachting dien je zelf te boeken bij een hotel of  B&B in de buurt. Mail ons gerust voor overleg en/of advies:  info@flowmonkey.nl
Email en SPAM, mis onze mails niet !

Het kan zijn dat onze bevestiging en verdere mail in je spam-box terecht komt. Hou deze dus in de gaten en markeer ons adres info@flowmonkey.nl als een vertrouwd email adres, zodat je geen info mist!

Deze retreat vindt plaats in een voormalig zusterhuis in het pittoreske Elsloo in Zuid-Limburg.

Thee, water en fruit is tevens inbegrepen.

De workshop wordt in het Engels verzorgd.

Aanmelding en contact