Lezing / inspiratiesessie

Oorzaken van gezondheid

Salutogenese

AANMELDEN


Donderdag 21 maart 2024

Lezing door Birgit Spoorenberg

We zien het zóveel om ons heen: verlies van fysieke en mentale gezondheid.

Niet alleen bij ouderen, ook bij jongeren en kinderen worden steeds vaker chronische aandoeningen en stress gerelateerde klachten geconstateerd. Misschien herkennen we het ook wel bij ons zelf...

Zijn wij voorbestemd om chronisch ziek te worden? Is er iets dat we kunnen doen?

Hoe zou het zijn om inzicht te hebben in manieren om je gezondheid te stimuleren, je weerstand te verbeteren en je stresshormonen in balans te brengen (óók als er eventueel al klachten zijn of een diagnose gesteld is)?

Voormalig huisarts en arts in de klinische Psycho-Neuro-Immunologie Birgit Spoorenberg neemt je in vogelvlucht en begrijpelijke bewoordingen mee langs diverse orgaansystemen en wijst je, met allerlei praktisch toepasbare leefstijladviezen, op de oorzaken van gezondheid.

Want we hebben veel meer touwtjes in handen dan we wellicht eerder dachten!


Je gaat naar huis met beknopte informatie over de werking van het lichaam en een hoofd vol inspiratie om direct zelf mee aan de slag te gaan.

Informatie

Datum: donderdag 21 maart 2024

Tijd: 18.30-21.30 uur (inloop vanaf 18.oo uur)


Locatie:  NewLoreto Klooster Simpelveld


Deelname:

Na afloop is er de mogelijkheid middels een donatie je waardering te laten blijken.


Email en SPAM, mis onze mails niet !

Het kan zijn dat onze bevestiging en verdere mail in je spam-box terecht komt. Hou deze dus in de gaten en markeer ons adres info@flowmonkey.nl als een vertrouwd email adres, zodat je geen info mist!

Reserveer een plek